0734 686 983
Compania MBM Clean ofera servicii profesionale de curatenie si intretinere.

Suntem o echipa tanara si dinamica care sarim intotdeauna in intampinarea cerintelor si nevoilor fiecarui client in parte. Rezultatele muncii noastre sunt satisfactiile clientilor nostrii.

Caracteristicile companiei: calitatea serviciilor de curatenie promptitudinea noastra in relatia cu clientii si nu in ultimul rand pretul serviciilor de curatenie.
SERVICII PRODESIONALE DE CURATENIE

Atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Compania noastra ofera servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru urmatoarele categorii:

• Curatenie rezidentiala
• Curatenie birouri si sedii de firma
• Curatenie industriala
• Curatenie dupa constructor
• Curatenie in curte si gradina

Masinile, utilajele si echipamentele ce vor fi utilizate pentru efectuarea operatiunilor de curatenie si intretinere a spatiilor sunt de uz profesional.

Detergentii folositi pentru prestarea serviciilor sunt profesionali si ecologici si corespund standardelor europene in materie.

Personalul este calificat si are o vasta experienta in domeniu, fiind totodata motivat sa obtina o calitate superioara a serviciilor prestate.
Daca doriti sa stiti intradevar cine suntem in materie de servicii profesionale de curatenie, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0734 686 983